Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Wauhtipyörä


Wauhtipyörä

Wauhtipyörä on täyden palvelun pyörätalo Mikkelin keskustassa. Wauhtipyörä perustettiin Mikkeliin jo vuonan 1997. Wauhtipyörän valikoimista löytyy polkupyöriä, sähköpyöriä, frisbeegolfkiekkoja sekä tarvikkeita, ja myöskin autonvuokraus on heillä mahdollista. Todellakin täyden palvelun yritys!

Polkupyörävalikoimasta löytyy Helkamaa sekä laaja valikoima Trekiä. Tietysti hyvä kattaus myöskin varusteita sekä tarvikkeita ja jos olet huollon tarpeessa, niin se hoituu Wauhtipyörässä nopeasti ja vaivattomasti. Sähköpyöräily mahdollistaa normaalia kevyemmän pyöräilyn ja Wauhtipyörässä on kattava valikoima eri sähköpyöriä.

Frisbeegolfkiekkoja löytyy aivan laidasta laitaan monilta eri laatumerkeiltä. Tarvikkeita frisbeegolfiin löytyy koreista kasseihin. Myös Mikkelin radoilla kadonneet kiekot löytyvät Wauhtipyörästä. 

Wauhtipyörästä voit myös vuokrata edullisesti kulkupelin tai apuvälineen kuljetukseen. Autonvuokrauspuolelta löytyy mahdollisuus vuokrata pakettiauto, matkailuauto, kuorma-auto, pikkubussi tai kuomullinen peräkärry.

Tervetuloa myymäläämme palveltavaksi!

Seuraa Wauhtipyörää myös Facebookissa @wauhtipyora.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Wauhtipyörä
Raatihuoneenkatu 7
50100 Mikkeli
015 363 750
www.wauhtipyora.fi

Soita: 015 363 750

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut