Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Ruusupuu


Ruusupuu

Ruusupuu on kukkakauppa Kouvolassa, Kuusankosken keskustassa. Lähes 30 vuotta palvellut Ruusupuu tarjoaa laajan valikoiman kauniita, valmiita kukkakimppuja, leikkokukkavalikoiman, viherkasveja, kukkivia ruukkukasveja sekä runsaasti erilaisia lahja- ja sisustustuotteita. Ruusupuusta voit myös tilata verkkokaupan tuotteita Kuusaalle, Pilkanmaahan, Voikkaalle, Kouvolaan, Valkealaan sekä Korialle.

Ruusupuulta voit hankkia mieleisesi kimput, asetelmat, surukukat sekä hääkukat ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa yhdessä suunnittelemalla. Myymälän viherhuoneesta löydät trendikkäät viherkasvit, kukkivat ruukkukasvit sekä runsaan valikoiman suojaruukkuja. Kannattaa poiketa liikkeessä vaikka viikoittain, sillä valikoima kasvaa ja vaihtuu jatkuvasti! Hyödynnä myös Ruusupuun stailaus- ja somistuspalvelut, jotta saat upeimmat tilakoristelut sekä viherkasvisisustukset kotiisi tai työpaikalle.

Monipuolinen ja tiheästi vaihtuva leikkokukkavalikoima sisältää runsaasti erilaisia vaihtoehtoja kotia kaunistamaan. Myymälästä löydät erilaisia valmiita kimppuja eri sävyissä, tai voit viedä kotiin juuri sinun toiveidesi mukaan sidotun kimpun. Ruusupuusta löydät myös erikoisemmatkin lajit sesonkien mukaan. 

Monipuolisesta sisustus- ja lahjatavaroiden valikoimasta löydät kauniita kynttilöitä, upeita lyhtyjä, julisteita sekä pieniä lahjoja aina sesonkien mukaan.

Myymälästä löydät myös paikallisena käsityönä, kierrätysnahasta valmistettuja LETHERgo -koruja ja asusteita. Lue lisätietoja osoitteesta  www.lethergo.fi. Voit myös sujauttaa kukkapakettiisi vaikka Kouvola-kahvia, suklaata, toffeeta, praliineja tai teetä sesongin mukaan. Kaiken tämän löydät myymälästä!

Tervetuloa monipuoliseen Ruusupuuhun!

Verkkokauppaan pääset osoitteessa http://ruusupuu.mycashflow.fi ja Facebookissa voit seurata Ruusupuuta @ruusupuukouvola.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Ruusupuu
Keskusaukio 1
45700 Kuusankoski
05 374 7517
www.ruusupuukouvola.fi
myynti.ruusupuu@gmail.com
Verkkokauppa
Facebook

Soita: 05 374 7517

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut