Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Rust Barbers & Brews


Rust Barbers & Brews

Rust Barbes & Brews on Kotkassa sijaitseva miehille suunnattu parturi, jonka ideana on palvella asiakkaansa tulojärjestyksessä. Ajanvarausta ei siis ole, vaan ideana on kävellä suoraan liikkeeseen palveltavaksi. Liike on suunniteltu miehille myös sisustuksellisesti ja hauskana lisäpalveluna Rust Barbers & Brews tarjoilee myös alkoholituotteita asiakkailleen. Palveluvalikoima on kattava, parturoinnin lisäksi saat samalla käynnillä halutessasi myös partasi kuosiin, sillä palveluihin kuuluu myös erilaiset partojen leikkaukset. Ideana onkin saada jokainen asiakas tyytyväisenä jatkamaan matkaansa.

Anniskeluoikeudet

Tämä jos joku tekee Rust Barbers & Brews liikkeestä ainutlaatuisen. Meinaan saman katon alla asioidessasi saat myös janosi sammutettua. Kuten jo nimestä saattaakin arvata, valikoimaan kuuluu erilaisia oluita ja viskejä väkevämmän janon sammuttamiseen. Kaiken tämän kruunaa kesäisin kaikille avoin terassi liikkeen ulkopuolella.

Parta kuntoon

Valikoimasta löytyy perinteisten hiustenleikkuiden ja parturoinnin lisäksi myös erilaisia palveluita parran siistimisestä aina klassiseen Amerikkalaiseen parranajoon, joka onkin parranajon priimaa, sisältäen lämpimät hauteet ja rentouttavan kasvohieronnan.

Erikoispalvelut

Eikä tässäkään vielä kaikki! Valikoimasta löytyy myös muita palveluita, esimerkiksi erilaiset hiustatuoinnit ja skinfade veitsellä. Valikoimasta löydät myös kaiken kaipaamasi, mitä tulee parran ja hiusten hoitotuotteisiin.

Seuraa Rust Barbers & Brewsiä Facebookissa @rustbarberskotka.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Rust Barbers & Brews
Kauppakeskus Pasaati
Keskuskatu 10
48100 Kotka
www.hetiparturiin.fi

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut