Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Ravintola Mulligan's


Ravintola Mulligan's

Ravintola Mulligan’s on legendaarinen kouvolalainen tanssi- ja yökerho, joka on ollut toiminnassa aina vuodesta 2002 asti. Ravintola on auki viikonloppuisin perjantaina ja lauantaina. Ilta ei myöskään pääse päättymään kesken kaiken sillä ravintola on auki aina iltayhdeksästä aamu puoli viiteen. Yritys tarjoaa kattavan kaartin erilaisia esiintyjiä ja tapahtumia, aina kuuman Kuuban tansseista ajankohtaisiin bändeihin. Tylsää ei siis Mulligan’sissa varmasti tule.

Muita palveluita

Mulligan’s tarjoaa myös mahdollisuuden omien yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Vain taivas on rajana, sillä heiltä onnistuu erilaiset juhlat laidasta laitaan, kuten syntymäpäivät, kaveribileet tai vaikka pikkujoulut. Jos oikein rohkeaksi heittäytyy, häätkin järjestyvät Mulligan’sissa.

Yhteistyökumppanit

Jos kaipaat kunnon irtiottoa arjesta, voi yhteistyökumppani Scandic Kouvolan ja Mulligan’sin tarjoama tanssipaketti olla juuri Sinulle oikea vaihtoehto! Paketti sisältää yöpymisen lisäksi iltasaunan, aamupalan ja tietysti sisäänpääsyn Mulligan’siin.
Yrityksen kautta onnistuu myös kokous- ja saunatilojen vuokraukset yhteistyökumppani Kouvolan Cumuluksen kautta.

Seuraa Mulligan'sia myös Facebookissa @ravintolamulligans.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Ravintola Mulligan’s
Kouvolankatu 11
45100 Kouvola
Puh. 040 359 4988
ravintola@mulligans.fi
www.mulligans.fi

Soita: 040 359 4988

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut