Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kristalli Sport


Kristalli Sport

Kristalli Sport on monipuoliset liikuntapalvelut tarjoava kuntokeskus Savonlinnan keskustassa. Kristalli tarjoaa edulliset liikuntapalvelut erilaisiin tarpeisiin, ilman sitoutumispakkoa. Jäsenyyteen kuuluu muun muassa CMS Travelpass, jolla pääsee treenaamaan ympäri Suomen. Avainkortilla treenaamaan pääsee vuoden jokaisena päivänä klo 5:00-23:59.

Kristalli tarjoaa kuntosalin lisäksi monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, Personal Training-palvelun, kehonkoostumusmittaukset sekä valmennuspalvelut yksilöille ja seuroille. Lapset ovat tervetulleita Kristalliin vanhempiensa seurassa ja valvonnan alaisena, lapsille on tarjolla askarteluvälineitä ja leluja.

Ryhmäliikuntatuntivalikoimaan kuuluu muun muassa Les Mills tunneista BodyPump, BodyStep, BodyBalance, BodyCombat ja CXWorx, kehonhuoltotunteja astangajoogasta Shindo-rentoutusvenyttelyyn ja FasciaMethodiin. Kristalli Sportin tuntikalenterista löydät myös kattavan valikoiman spinning-tunteja, kovatehoisia HIIT- ja FitRanX-tunteja, sekä kevyempiä terveysliikuntatunteja.

Koko ryhmäliikuntatuntivalikoimaan ja tuntien kuvauksiin voi tutustua Kristallin verkkosivuilla. Paikan ryhmäliikuntatunnille voi varata Kristalli Sportin verkkosivujen online-ajanvarausjärjestelmän kautta (PhysioPilatesta lukuunottamatta, jolle on erillinen ilmoittautuminen).

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Kristalli Sport
Olavinkatu 54
57100 Savonlinna
Puh. 044 972 2427
info@kristallisport.fi
www.kristallisport.fi
Facebook

Soita: 044 972 2427

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut