Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Joogafestival Helsinki


Joogafestival Helsinki

Joogafestival Helsinki on Kaapelitehtaalla 2.-3.3.2019 järjestettävä joogaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin keskittynyt tapahtuma, joka kokoaa joogan ja muiden hyvinvointilajien harrastajat, kokeilijat ja ammattilaiset saman katon alle. Tapahtumassa sinulla on mahdollisuus tutustua eri joogamuotoihin, meditaatioon, mindfulnessiin, ayurvedaan ja muihin mielenkiintoisiin hyvinvoinnin teemoihin loistavien opettajien ja luennoitsijoiden johdolla. Voit valita mieleisesi tunnit ja luennot yli 100 tutustumistunnin ja 40 inspiroivan luennon joukosta. Esittelyssä on myös noin 140 näytteilleasettajan kiinnostavat tuotteet ja palvelut sekä loistavat messutarjoukset.

Vuoden 2019 Joogafestival Helsinki-tapahtuman teemana on Ääni ja Hiljaisuus.

Tutustumistunnit

Laajasta tuntivalikoimasta löytyy tunteja moneen makuun mm. Dynaaminen hathajooga, Bikyasa Power flow, Reggae jooga, Kohdista mieli mantroilla, Keidas Yoga Method – Päälläseisonta, Gong ja syvä hiljaisuus sekä paljon muuta! Tutustumistunnit kestävät 60 minuuttia, otathan oman maton tai alustan mukaan! Lue lisää>>

Luennot

Kaksipäiväinen luento-ohjelma on monipuolinen katsaus kokonaisvaltaiseen henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin. Monipuolinen luento-ohjelma sisältää noin 40 asiantuntijaluentoa ja tarjontaa on aamusta iltaan. Runsaasta luentojen määrästä voit valita itseäsi kiinnostavat aiheet. Luento-ohjelmassa mm. Virtaa ja elinvoimaa villiyrteistä, Kuinka tiikeri kesytetään?, Olen kokonainen – voin hyvin ja olen onnellinen sekä Ayurvedan ruokavaliosuositukset. Lue lisää>>

Monen ohjaajan edustama joogakoulu ja luennoitsijan edustama taho on myös näytteilleasettajana Joogafestivaaleilla. Voit siis käydä tuntien ja luentojen lisäksi tutustumassa sinua kiinnostavaan kouluun/yhteisöön Merikaapelihallissa messuosastolla! 

Ennakkoliput
Jos haluat ehdottomasti päästä tietyille tunneille suosittelemme lipun ostamista ennakkoon. Voit ostaa liput ja varata paikan haluamaltasi tunnilta lippukaupasta. Kaikki luennot sisältyvät lippujen hintaan.
Ennakkolipulla voit myös osallistua haluamillesi tunneille jonottamalla, mikäli tunneilla on vielä vapaata tilaa. Osta liput: www.joogafestival.fi/liput.
Huom! Slice-etu koskee vain ovelta ostettuja lippuja!

 

JOOGAFESTIVAL HELSINKI 2019

Aukioloajat ja sijainti
• Lauantai 2.3.2018 klo 9.00 – 18.30
• Sunnuntai 3.3.2018 klo 9.00 – 17.00
Osoite: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki. Katso kartalla >
Liikenneyhteydet: Kaapelitehtaalle pääset helposti bussilla, metrolla tai ratikalla. Kävely tai pyörä myös hyvä vaihtoehto siirtyä Kaapelille:)

Katso reitit ja aikataulut HSL:n sivuilta >

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut