Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Imago Life Coach & Beauty Lounge


Imago Life Coach & Beauty Lounge

Imago Lounge sijaitsee Kouvolan ydinkeskustassa, joka tarjoaa laadukkaita kauneushoitola palveluja sekä elämäntapavalmennuksia. Palveluiden lisäksi voit myös nauttia yrityksen tunnelmallisesta ja rauhallisesta toimitilasta, jossa saat mahdollisuuden hengähtää ja antaa omille ajatuksillesi tilaa. Hoidon loputtua voit nautiskella kupin teetä tai kahvia miellyttävässä nojatuolissa kiirehtimättä mihinkään.

Palvelut

Kauneuspalveluihin kuuluu kestovärjäykset, sokeroinnit, kasvohoidot ja ultraääni-ihonpuhdistukset Espanjalaisella Massada the Natrual Therapy ammattikosmetiikka sarjalla sekä lävistykset napaan tai korviin. Myös palveluihin kuuluu karvanpoistot, jotka tehdään Suomalaisella lapinniemen Helmi sokerilla. Imago Lounge ei tarjoa vain kauneuspalveluja vaan myös elämäntapavalmennuksia, jotka tehdään joko yksilövalmennuksena tai ryhmävalmennuksena.

Heiltä on myös mahdollista hankkia lahjakortteja. Lahjakortin saat ostettua joko tulostettavaksi tai suoraan sähköpostiin valitsemallasi summalla. Lisää palveluja ja lisätietoa palveluista saat heidän nettisivuilta, soittamalla tai poikkeamalla liikkeessä aukioloaikoina.

Varaahan aikasi ja rentoudu! Voit varata oman aikasi osoitteessa timma.fi/teamimago.

Seuraa Imagoa myös Facebookissa @Imagolounge.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot
Imago Lounge
Salpausselänkatu 28 A 4
45100 Kouvola
050 329 6274
imgolounge@gmail.com
www.imagolounge.fi
Facebook

Soita: 050 329 6274

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut