Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Hotelli Turistihovi/Pub 23


Hotelli Turistihovi/Pub 23

Hotelli Turistihovi on aivan Kouvolan keskustassa sijaitseva tunnelmallinen ja sydämekäs hotelli, jossa yövyt hyvin mielin kotoisissa tunnelmissa. Hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla, sillä se on lähellä sekä bussi- ja rautatieasemia, että Kouvolan nähtävyyksiä. Hotellilla on myös ilmaiset pysäköinti sekä autopistokepaikat, joten matkustit sitten julkisilla tai henkilöautolla, on tämä hotelli ihanteellinen valinta.

Modernisti, mutta kotoisasti sisustettuja hotellihuoneita löytyy eri kokoisille vierailijaryhmille aina yhden hengen huoneesta neljän hengen huoneeseen. Huoneista löydät hyvän ja miellyttävän sängyn, television sekä käytössäsi on takuunopea netti. Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös täyttävän, herkullisen buffet-aamiaisen hyvään hintaan, sekä esimerkiksi iltasaunomismahdollisuuden.

Hotellin yhteydessä sinua palvelee Pub 23 tarjoten joka ilta menoa ja meininkiä aina livekeikoista jameihin. Pub 23 on 125-paikkainen bluespubi, jossa voit nauttia tunnelmast aamun pikkutunneille asti. Pubissa voit pelailla seurapelejä sekä kesäaikaan nauttia juomasi ja ruokasi suojaisalla terassilla.

Seuraa hotellia ja pubia myös Facebookissa @Pub23HotelliTuristihovi.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Hotelli Turistihovi / Pub 23
Kouvolankatu 23
45100 Kouvola
05 311 5661 (hotelli)
myynti@turistihovi.fi
www.turistihovi.fi
www.pub23.fi
Facebook

Soita: 05 311 5661

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut