Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Hotelli Heimari & Naisvuoren Kahvila


Hotelli Heimari & Naisvuoren Kahvila

Naisvuoren Kahvila

Naisvuoren kahvila ja näkötornin löydät upealta paikalta Mikkelistä. Jo vuonna 1911 rakennettu vesitorni seisoo edelleen samalla paikallaan ja myöhemmin siihen sijoitettu kahvila toimii oivana paikkana käydä ihastelemassa Mikkelin maisemia korkeammasta perspektiivistä. Aukioloajat sijoittuvat kesään. Kahvila aukeaa vapunaattona ja sulkeutuu elokuun lopussa. Näkötorni onkin todella suosittu sekä matkailijoiden, että myös paikallisten keskuudessa.

Kahvilla tai vaikkapa vohvelilla käyminen kahvilassa ei todellakaan ole hinnalla pilattu ja kaikki tuotteet ovat takuulla maittavia. Voit itse valita haluatko esimerkiksi vohvelin makean nälkään, vaiko suolaisena! Samalla kierroksella voit myös tutustua historian havinaan lukemalla esillä olevia tarinoita, samalla kun ihastelet upeita maisemia. Pääsymaksu on kaiken kokoisille rahapusseille sopiva, mutta hieman kuntoilua torniin kipuamiseen vaaditaan. Hissiä ylös ei ole, mutta portaita kavutessa on helppo välillä levähtää.

Hotelli Heimari

Hotelli Heimari on tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveluja Mikkelissä. Hotelli Heimarissa voit järjestelmää suuremmatkin juhlat ja hyödyntää ravintolan pitopalvelua tarjoiluissa. Ravintolasta löydät runsaasti luomu- ja lähiruokaa sekä laajan juomavalikoiman moneen eri makuun.

Hotelli toimii erinomaisena majoituspaikkana upean miljöönsä puolesta, ja myös perheen lemmikit ovat tervetulleita hotelliin. Hotellista löytyy kaksi erilaista saunaa, joista toinen sijaitsee upean Saimaan rannalla. Voit myös varata käyttöösi paljun ja grillikatoksen. Hotellin alueella voit harrastaa vaikka frisbeegolfia tai muita ulkoaktiviteetteja.

Tervetuloa!

Katso opiskelijaetumme täällä.

Yhteystiedot

Naisvuoren Kahvila
Mikonkatu 23
50100 Mikkeli
+358 44 242 0242
naisvuorenkahvila@gmail.com
www.naisvuorenkahvila.fi
Facebook

Hotelli heimari
Laitialantie 190
52330 Ristiina
015 7273 100
hotelli@heimari.com
www.heimari.com
Facebook

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut