Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Gym42/Leidi G42


Gym42/Leidi G42

Gym42 on Savonlinnan keskustassa sijaitseva wellbeing-yritys. Lisäksi yritykseltä löytyy myös naisille oma kuntosali Leidi G42.

Gym42 tarjoaa loistavat treenimahdollisuudet kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Isoista tiloista löytyy laadukas ja monipuolinen kuntosali, ryhmäliikuntasali, ilmajooga ja EastPoledancen tankotanssistudio. Treenin jälkeen voit nauttia rentouttavasta saunasta, joko tavallisessa- tai infrapunasaunassa.

Ryhmäliikunnat

Laajan ryhmäliikuntavalikoiman ansiosta pääset kokeilemaan paljon uusia lajeja tai treenaamaan sitä omaa suosikkiasi. Viikkokalenterista löytyy kehon hyvinvointia ylläpitäviä jumppia, hikeä pintaan tuovia lihasvoimaa harjoittavia treenejä, erilaisia kehonhuoltoon liittyviä tunteja, sekä erikoisuutena ilmajooga ja rengstrapetsi.

Tunneilla sinua ohjaavat kannustavat ja ammattitaitoiset ohjaajat. Ryhmäliikuntatunneille kaikki ovat tervetulleita tasosta riippumatta. Leidi G42 ryhmäliikuntaohjelmasta löytyy myös monipuolisesti ohjelmaa, mutta enemmän naisille suunnattuna.

Kuntosali

Kuntosali sisältää laajan valikoiman erilaisia laitteita ja irtopainoja monipuoliseen treenaamiseen. Kaikki kuntosalilaitteet tulevat laadukkailta tuottajilta, kuten Technogym, Normanni ja David. Alkulämmittelyä ja aerobista treeniä varten tiloista löytyy muun muassa spinningpyörä, soutulaite ja juoksumatto. Irtopainoja, kuten käsipainoja ja levypainoja löytyy kaikentasoisille treenaajille, jotta saat luotua juuri itsellesi sopivan harjoituksen.

Gym42 tarjoaa PT-palveluita jos kaipaat apua treeniisi tai vaan jotain uutta ohjelmaasi. Lisäksi voit ilmoittautua esimerkiksi inbody- tai kuntomittaukseen.

Tästä ei voisi liikuntapuitteet enään parantua!

Seuraa Gym42:ta myös Facebookissa Gym42 Naisten Sali. 

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Gym42
Pappilankatu 3
57100 Savonlinna
050 371 4495
asiakaspalvelu@gym42.com

Leidi G42
Kirkkolahdenkatu 4-6
57100 Savonlinna
044 230 1045
Taru.tuovinen@gym42.com

Soita: 050 371 4495

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut