Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

FotoLinda/KuvaTassu


FotoLinda

FotoLinda on Savonlinnan Kauppatorilla sijaitseva valokuvausliike, joka tarjoaa monipuolisesti erilaisia valokuvauspalveluja niin yksityisille kuin yrityksille, runsaan valikoiman erilaisia kuvatuotteita sekä kuvapalvelut omista kuvistasi ja tarvikkeita valokuvausharrastajille sekä kehyksiä. FotoLindassa voit otattaa viralliset passikuvat, jotka toimitetaan puolestasi suoraan viranomaisille. Myös viisumi- ja ajokorttikuvat heti mukaan. Pikamuotokuva ilman ajanvarausta.

Kuvakioskeilla voit valita muistikortilta, kamerasta, kännykästä tai muulta laitteelta kuvat, joista haluat teettää valokuvia tai muita kuvatuotteita. Valokuvat valmistuvat mukaasi odottaessa. Mikäli olet filmikameralla kuvaava, voit tuoda filmisi meille kehitettäväksi. Kehitämme filmit paikanpäällä, jopa kahdessa tunnissa. Uusi filmi aina kaupanpäälle!

Hyödynnä myös henkilökunnan ideat ainutlaatuisten kuvalahjojen suunnittelussa! Omista kuvistasi voidaan valmistaa muun muassa kuvamukeja, t-paitapainatuksia, palapelejä, hiirimattoja, kalentereita, canvastauluja ja paljon muuta. Kuvaan voidaan liittää myös haluamasi teksti mukaan.

Lisäksi FotoLindassa voit teettää kiitoskortit, valokuvat pohjukkeissa, kuvakortit, työmaakortit sekä hyödyntää kopio- ja tulostuspalveluja nopeasti ja helposti. Teemme myös ikkuna-, auto- ja sisutustarrat paikanpäällä tarraleikkurilla. Liikkeestä löydät myös laajan valikoiman kehyksiä, valokuva-albumeja, kameralaukkuja, jalustoja, muistikortteja ja -tikkuja, akkuja ja paljon muita valokuvaustarvikkeita.

KuvaTassu

KuvaTassu on verkkokauppa, jonka käsivarasto sijaitsee FotoLindan yhteydessä. KuvaTassusta löydät laadukkaita koiranruokia ja tarvikkeita lemmikkisi hyvinvointiin. Edustamamme tuotemerkit: Acana, Orijen, Flatazor, Natural Menu, Nutrolin, Anicol, Effektri, Trikem, Jokke, Hurtta ja Pomppa. Vaihtelevasti eriä myös muilta valmistajilta. Mikäli liikkeestä ei löydy mielestäsi tuotemerkkiä, kannattaa siitä tiedustella henkilökunnalta!

Ruokien ja lisäravinteiden lisäksi löydät muun muassa koiranpedit, pannat ja hihnat, vaatteet ja häkit, ruokakupit sekä shampoot. Monipuolinen tuotevalikoima sisältää myös hevosille Nutrolin ravintolisät sekä akvaariotarvikkeita. Voit myös käyttää KuvaTassun asiakkaana hyödyksi FotoLindan palveluja ja ikuistaa oman karvaturrisi valokuvaajan käsissä oikeaksi valokuvaksi. KuvaTassun asiakkaana saat myös alennusta kuvapalveluista.

Tervetuloa!

Tutustu liikkeisiin myös Facebookissa @FotoLindaSavonlinna @fotolinda.kuvatilaus.fi sekä @KuvaTassu.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

FotoLinda/KuvaTassu
Kauppatori 1
57130 Savonlinna
015 250 520
asiakaspalvelu@fotolinda.net
www.fotolinda.net
www.kuvatassu.mycashflow.net
Facebook
Facebook

Soita: 015 250 520

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut