Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Ekoputiikki ja Kauneussalonki Puro


Ekoputiikki ja Kauneussalonki Puro

Ekoputiikki ja Kauneussalonki Puro on luonnonkosmetiikan myymälä ja ekohoitola Kouvolan keskustassa. Purolta löydät laadukasta, ekologista kosmetiikkaa ja mm. pyykkietikoita ja kodin siivous- ja pesuaineita. Yksilöllistä ihonhoitoa kokeneelta ekokosmetologilta. Nautit hoidostasi ilman keskeytyksiä, aikasi on varattu vain sinulle.

Ekoputiikki ja Kauneussalonki Puro tuotteineen ja palveluineen sijaitsee Kouvolan keskustassa parin minuutin kävelymatkan päässä kävelykatu Manskilta. Autolla kulkiessasi sinulla on mahdollista saada auto joko talonpäädyssä oleviin parkkipaikkoihin tai risteyksen toisella puolella olevalle parkkialueelle, jossa on runsaasti parkkitilaa. Ekoputiikki ja Kauneussalonki Puro toivottaa sinut tervetulleeksi pieneen ja tunnelmalliseen liiketilaan kokeilemaan huippulaadukkaita ja tehokkaita luomukosmetiikkasarjojaan ammattitaitoisella otteella.

Tuotteet ja palvelut

Tarkkaan harkitut Unna Nordicin ekologiset luomutuotteet sekä vegaanisia luonnonkosmetiikkasarjoja, joista useimmat ovat peräisin suomalaisesta luonnosta. Paljon erilaisia palveluja esimerkiksi rentouttavat hemmottelupaketit, piristävät kasvohoidot, upeat meikkauspalvelut, miellyttävät jalkahoidot, käsihoidot, sokeroinnit suomalaisella Helmi-luomusokerilla, vartalohoidot, kestovärjäykset ja -taivutukset Refectocil Sensitive-kasviväreillä ja Yumi-kestoväreillä.

Ekoputiikille on myös mahdollista hankkia lahjakortti, vaikkapa ystävälle lahjaksi. Lahjakortin voit hankkia Purolta paikan päältä tai osoitteesta www.ekoputiikkipuro.fi/lahjakortti suoraan sähköpostiin tulostettavaksi.

Varaahan aikasi ja nauti! Voit varata oman aikasi verkossa ekoputiikkipuro.fi/varaus.

Tervetuloa!

Seuraa Ekoputiikki ja Kauneussalonki Puroa myös Facebookissa ja Instagramissa @ekoputiikkipuro.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Ekoputiikki ja Kauneussalonki Puro
Kauppalankatu 26
45100 Kouvola
040 687 1054
info@ekoputiikkipuro.fi
www.ekoputiikkipuro.fi
Facebook
Ajanvaraus

Soita: 040 687 1054

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut