Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Craft Barbers & Brews


Craft Barbers & Brews

Craft Barbes & Brews on Kouvolassa sijaitseva miehille suunnattu parturi rennolla asenteella. Idean tarttui matkaan työmatkalta Lontoosta ja haluttiin tehdä täysin miehiä ajateltu kokoonpano. Parturi toimii periaatteella, ettei ajanvarauksia oteta, vaan asiakkaat palvellaan tulojärjestyksessä. Joten kuontalonsa saa kuntoon poikkeamalla paikan päälle. Parturi on miehille suunnattu ja valikoimasta löytyy hiustenleikkuiden lisäksi tietenkin myös partojen leikkausta. Samalla kertaa siis koko pään alueen karvoitus kuntoon. Työntekijöiltä löytyy asennetta ja taitoa, jolla saadaan jokainen asiakas tyytyväisenä ulos liikkeestä.

Anniskeluoikeudet

Mikä hienointa, parturissa saa myös janonsa sammutettua, sillä Craft Barbers & Brews tarjoilee nimensäkin mukaisesti alkoholia, eli heiltä löytyy anniskeluoikeudet. Valikoimaamme kuuluu oluiden lisäksi esimerkiksi viskiä väkevämpien ystäville. Kesäisin löydät liikkeen ulkopuolelta myös terassin, johon kaikki janoiset sankarit ovat tervetulleita.

Parta kuntoon

Valikoimasta löytyy perinteisen parturoinnin lisäksi myös erilaisia parranleikkuu ja trimmauspalveluita. Näistä esimerkkinä klassinen Amerikkalainen parranajo, joka sisältää lämpimät hauteet ja rentouttavan kasvohieronnan.

Erikoispalvelut

Eikä tässä vielä kaikki! Valikoimasta löytyy myös esimerkiksi erilaiset hiustatuoinnit ja skinfade veitsellä. Valikoimasta löydät myös kaikki toilettilaukkuun kaipaamasi hius- ja parranhoitotuotteet.

Laita yritys seurantaan Facebookissa ja Instagramissa @craftbarberskouvola.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Craft Barbers & Brews
Kauppakeskus Manski
Kauppalankatu 5
45100 Kouvola
Puh. 040 553 4887
www.hetiparturiin.fi
Facebook

Soita: 040 553 4887

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut