Takaisin yl√∂s ↑ Feedcowboy.com

Opiskelijaedut by KAAKKO

Mobiiliopiskelijakortti

Opiskelijakunta Kaakko on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden edunvalvoja. Kaakon jäsenet voivat ottaa käyttöönsä Slice.fi- mobiiliopiskelijakortin. Slice-mobiiliiopiskelijakortti on virallinen opiskelijakortti, ja sen saaminen edellyttää opiskelijakunta Kaakon jäsenyyden sekä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa läsnäolon opiskelijana. Slice.fi-sovelluksessa on vain Kaakon jäsenille suunnattuja kertaetuja, joita voi lunastaa mobiiliopiskelijakortilla.

Slicesta löytyy kaikki opiskelijaedut ja opiskelijan henkilökohtainen mobiiliopiskelijakortti. Mobiilisessa kortissa ei ole tarraa, vaan sen oikeassa yläreunassa vilkkuu täppä, mikäli jäsenyys on voimassa ja jäsenmaksu maksettu.

 

Haluatko ottaa Slicen mobiiliopiskelijakortin käyttöön?

Lisätietoja mobiiliopiskelijakortin käyttöönotosta ja Kaakon jäsenyydestä löytyy täältä>

Etkö pääse enää kirjautumaan sovellukseen?

Sovellukseen kirjaudutaan sisään kertakäyttöisellä salasanalla. Mikäli vaihdoit puhelinta tai tulit muusta syystä uloskirjatuksi sovelluksesta, voit resetoida tunnuksesi syöttämällä sähköpostisi sivulla www.slice.fi/resetoi. Saat sähköpostiisi resetointilinkin, jota vuorokauden sisällä klikkaamalla saat paluupostina uuden salasanan sovellukseen. HUOM! Resetointilinkki saattaa mennä roskapostikansioon. Jos resetointisivu ei tunnista sähköpostiosoitettasi, kokeile jotain muuta käyttämääsi osoitetta tai tarkista opiskelijakunnalle antamasi osoite suoraan opiskelijakunnaltasi.

Jaa: